Обавештења

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УПИС НОВИХ УЧЕНИКА

ДАТУМ ОБЈАВЕ: 09.09.2021.

Упис нових ученика вршимо од 20.09.2021. године. Упис ће се вршити искључиво онлајн.

Да бисте се уписали на ванредно школовање прво што је потребно јесте да на следећој страни погледате који су услови за образовни профил који желите уписати. КЛИКНИ И ПОГЛЕДАЈ УСЛОВЕ УПИСА Затим, прикупите сву неопходну документацију. Прикупљена документа скенирате или сликате и пошаљете на мејл: upispinki@gmail.com У мејлу наведите који образовни профил желите да упишете. Приликом првог доласка у школу сва тражена документа (оверена сведочанства и диплома, копија личне карте, извод из матичне књиге рођених, лекарско уверење…) донети у школу да се уведу у ваш досије. Уколико не доставите оверена документа, нећете моћи полагати испите.

Возачи моторних возила уписани по старом наставном плану и програму од школске 2005/06. до септембра 2018. године били су у обавези да заврше школовање и положе тестове и завршни испит до 31.08.2021. године. Они који нису завршили школовање до овог датума,  у обавези су да поново изврше упис и положе додатну разлику испита. Ово се не односи на ученике који су добили диплому, а на тестове нису излазили зато што у том тренутку нису имали пуних 18 година.

РЕДОВНИ ИСПИТИ

ДАТУМ ОБЈАВЕ: 17.09.2021.

Следећи испитни рок ће се одржати у периоду од 20. до 23. октобра према посебном распореду који ће бити накнадно објављен.

ПРИЈАВУ ИСПИТА  ИЗВРШИТИ ПРЕКО САЈТА НАЈКАСНИЈЕ ДО 05.10.2021. НАКНАДНО ПРИСПЕЛЕ ПРИЈАВЕ НЕЋЕ БИТИ РАЗМАТРАНЕ, ВЕЋ ЋЕ БИТИ ПРЕНЕТЕ ЗА НАРЕДНИ ИСПИТНИ РОК.

МАТУРСКИ ИСПИТ

ДАТУМ ОБЈАВЕ: 17.09.2021.

Следећи матурски испити ће се одржати у јануару 2022. године према посебном распореду који ће бити накнадно истакнут.

Упутство за полагање матурског испита погледајте на следећем линку - КЛИКНИ ОВДЕ.

ЗАВРШНИ И СПЕЦИЈАЛИСТИЧКИ ИСПИТИ

ДАТУМ ОБЈАВЕ: 17.09.2021.

Завршни и специјалистички испити у октобру биће организовани:

  • 27.10.2021. године од 8.00 часова

ПРИЈАВУ СВИХ ИСПИТА ИЗВРШИТИ ИСКЉУЧИВО ЕЛЕКТРОНСКИМ ПУТЕМ ПРЕКО ИНТЕРНЕТ САЈТА ЗА ВАНРЕДНЕ УЧЕНИКЕ ДО 05.10.2021.

ЗАВРШНИ ИСПИТ ЗА СМЕР ВОЗАЧ МОТОРНИХ ВОЗИЛА ОБАВЉА СЕ ИСКЉУЧИВО ПО НОВОМ ПЛАНУ И ПРОГРАМУ. ЗА ОНЕ КОЈИ СУ ЗАВРШИЛИ ПО СТАРОМ МОРАЈУ ДА СЕ ПРИЈАВЕ ЗА ПОЛАГАЊЕ ИСПИТА РАЗЛИКЕ.

КОНСУЛТАЦИЈЕ, САТНИЦЕ…

РАЗНА ОБАВЕШТЕЊА

РАЗНО

ДАТУМ ОБЈАВЕ: 29.05.2021.

Реализација испита током пандемије се одржава према посебном упутству које можете прочитати ОВДЕ.

Обавештавају се ученици да све информације у вези са ванредним школовањем прате искључиво преко сајта школе и да се не информишу путем телефона, СМС и вибер порука.

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА УПИС НОВИХ УЧЕНИКЕ

Упис нових ученика вршимо од 20.09.2021. године. Упис ће се вршити искључиво онлајн.

Да бисте се уписали на ванредно школовање прво што је потребно јесте да на следећој страни погледате који су услови за образовни профил који желите уписати. КЛИКНИ И ПОГЛЕДАЈ УСЛОВЕ УПИСА Затим, прикупите сву неопходну документацију. Прикупљена документа скенирате или сликате и пошаљете на мејл: upispinki@gmail.com У мејлу наведите који образовни профил желите да упишете. Приликом првог доласка у школу сва тражена документа (оверена сведочанства и диплома, копија личне карте, извод из матичне књиге рођених, лекарско уверење...) донети у школу да се уведу у ваш досије. Уколико не доставите оверена документа, нећете моћи полагати испите.